top of page
Om oss

PTH Services AS er en totalleverandør av tjenester innenfor overflatebehandling, reparasjon og verkstedtjenester og vi er stolt av å være sertifisert til NS-EN ISO 9001 : 2015 , innenfor disse områder.

Vi utfører også testing av løftstyr, og leier ut testvekter.

 

Produksjonshallene er spesielt innrettet for en effektiv logistikk og utførelse av oppdragene, både med hensyn til å møte kundenes kvalitetskrav og legge forholdene

til rette for et godt arbeidsmiljø for våre 15 ansatte.

Historien startet i 1990 basert på en flerårig kontrakt med et oljeselskap for vedlikehold av containere og annet utstyr brukt offshore. Størsteparten av våre kunder i dag er fortsatt innen offshoreindustrien.

 

Våre konkurransefortrinn er løsningsorientering og fleksibilitet, støttet av stor stå-på-vilje hos våre ansatte for rask levering til avtalt tid.

Dette kan illustreres som nylig tilbakemeldt fra en større kunde:

”The initial concerns I encountered with the ability to assist us with this project has been completely reversed, I am extremely impressed with the arrangements. The PTH yard and their management have been extremely helpful to this project; in fact their yard and paint shop set up is one of the best I have ever seen”.

e81a3a_101756bed044d054024a56a4c2f63acd.

Sandblåsing, samt varmtvannsvasking opptil 400 bar, mekaniske verkstedarbeider, før leveransene avsluttes med sprøytemaling i moderne og veltilpassede lokaler bygget spesielt for disse formål. Vårt nye anlegg på Tananger ble tatt i bruk i 2006, og er blant de største i distriktet.

Vi er sertifisert i:
NS-EN ISO 9001 : 2015  
Achilles

EPIM
bottom of page